godmorgon!

Sitter och lyssnar musik med älskling och Sandra! Har nog sovit konstigt inatt, jag har så ont i ryggen. Men iaf, ska kanske in till stan idag och kolla kläder och grejer, sen kanske träffa Anton ^^ Men jag skriver sen puss:*

Bonden! <3


Perfekt♥

Godmorgon, ska snart duscha, och sen blire att vänta på min älskling, som kommer hit idag!
Yaaay! :D
Igår fixade jag med nya mobilen, med kontakter och massa bilder och musik.
Så min älskling ska få låna min gamla mobil! :)
Men fyfan vad mysigt jag hade igår med lilla kevin och Sandra <3
Men jag ska duscha nu,
hörs sen !
Pussar!


Trötter!

Tja!
Fick Kevin och somna vid 23:00 ungefär. Han ville förfan inte somna! han spydde några ggr, 3ggr på mig xd haha. men sånt får man leva med. Sen fick jag byta kläder på han med, för han spydde ner sig själv. Men jag har haft skit kul :D Men jag ska nog lägga mig nu, är lite trötter! Ska nog upp tidigt imorgon, ska duscha innan min älskling kommer! :* Jag venne när han kommer, men jag ringer han imorgon.
Men vi hörs imorgon, Godnatt, sovgott och dröm sött :*<3


skapligt gammal! xd hahahahahahahahaha


Barnvakt!

Godkväll alla läsare!
Är barnvakt åt grannungen! :D Askul, Sandra hatar det ^^ men jag älskart!
ska snart över till grannen, och sitta där, eftersom Kevin ska sova! <3 
 Min dag idag har varit helt underbar! 
Fick träffa min älskling!<3<3 
Min älskling kommer imorgon med, myspys. Längtar!<3
Men jag skriver igen när jag kommer hem!
Puss! Älskardig Freddy Mattias Andersson!
 


you are my angel, my star.

Tja!
Sitter och lyssnar musik, ska fixa mig lite, sen ska jag, sandra och David åka till åby. Ska träffa Emmy och kanske Freddy och Sandra om dom är hemma :) Blev väckt avmin älskade mamma, vid typ 10-11 ingen aning om när^^ haha. Sen tog jag på mig kläder och gick ut och krattade lite ;) Men jag skriver igen sen när jag kommer hem elr ngt. Ha en bra dag!


Jättegammal bild på mig och bästa syster!! ♥
Jag älskar dig!


Hejdå gävle hej norrköping<3

Sitter på tåget nu med sandra:) ska lyssna musik och dricka min Yoghurt :) Längtar som fan tills vi kommer fram<3 Jag hoppas verkligen att freddy kan komma en stund idag<3 Men skriver igen snart<3 Puss

Fredaaag!

Sitter och käkar frukost, ska snart gå hem till sandra för hon ska sminka mig och fixa mitt hår. Ska borsta mitt hår nu efter jag ätit sen borsta tänderna:) <3 inte långt kvar nu tills norrköping blir osäkert:p Nej jag skojja bara:) Men jag skriver senare, och självklart kommer det bilder! Puss! Jag älskar dig sandra denise johannesson<3

Säger Godnatt nu!

Har precis borstat tänderna, så nu säger jag godnatt, och sov gott :) Så hörs vi imorgon! Pussar!
Saknar dig bebis! Du finns i mina tankar hela tiden!♥

Sexy and i know it.

Hejsan! Sandra, Stefan och Simon har precis gått hem. Så nu sitter jag och kollar på tv med min störda "gulliga" lillebror :) Haft skit kul ikväll :) Kul att träffa "gamla" kompisar som man umgåts mkt med förr.. ;) Menmen. ska snart käka ngt, och duscha sen blire att lägga sig och titta tv tills man somnar. Men jag skriver igen om ett litet tag. Skriver innan jag lägger mig! PUSS!

inte långt kvar nu!

Tja! Sitter hemma och väntar på att Sandra ska bli klar och att Freddy ska ringa! :) Sandra är hemma och färgar håret. Jag har hämtat klänningen jag ska ha på mig imorgon, fick ju låna av Saga. Men jag venne om jag ska klä ut mig ^^ Kanske inte orkar ^^Eftersom jag måste hem då och tvätta bort smink och grejer, JOBBIGT! haha. Men iaf, ska upp vid 6.00 imorgon, bara kolla packningen, sen halv 7 går jag till Sandra, för vi ska troligen fixa oss. Sen efter skolan blire att åka till stan en snabbis och möta Simone och kanske Alexandra, ska få låna ett navelsmycke av Simone, för min plutt på navelsmycket har jag tappat ngnstans. Ingen aning vart^^ Och sen efter vi gjort det, åker vi hem, hämtar Sandras packning, och går hem till mig och käkar, sen sätter vi oss på tåget till Norrköping. så det blir en lång dag tror jag. Men den kanske går snabbt med, vem vet. Ska ringa Sandra nu snart.  Men nu ska jag inte skriva nå mer, skriver senare innan jag lägger mig. Dejta sängen tidigt idag! :) Pusshej!!

Låååång dag!

Den här dagen har fan varit såå jävla lång! -.- Det gick bra på uppsatsskrivningen iaf. hoppas jag.. haha. Men iaf, idag efter skolan ska jag slinga håret på Sandra. Sen vet jag inte vad vi ska göra, men jag ska ringa Freddy iaf elr om han ringer mig det vet jag inte. Men jag ska fortsätta skriva om texas nu -.-

1 dag kvar längtar!!!!!!!!!! och 3 dagar kvar innan jag träffar älsklingen :(
Men iaf, har bara en lektion kvar nu sen slutar jag, men vi hörs sen hejdå! <3


Randombild ^^


Godmorgon alla fina!

Ska käka frulle nu sen kanske hjälpa Lillemor med hundarna om jag hinner! :) <3 Sen till skolan och ha uppsattsskrivning i 2½ timme! Jippi?! :( hah. Sen när jag kommer hem ska jag ringa min älskling! :)
Men jag skriver sen efter jag skrivit i skolan! Puss <33

Vill hålla om dig!♥

Snackade nyss med min prins i telefonen, men hans telefon dog, satt det bröts :( Får snacka mer med han imorgon elr ngt..Menmen, jag kom hem nyss från att ha varit med Sandra några minuter. men jag ska lägga mig i sängen nu och försöka tänka på annat än på lovet ^^ Jag längtar så jävligt! Det är fan obeskrivligt! Jag saknar verkligen min älskling!!!:'( KANSKE får träffa han på fredag en snabbis, om han kommer förbi med Emmy..:) Hoppas! Men jag säger godnatt nu, så hörs vi imorgon, dröm sött alla! Snart 1 jävla dag kvar! <3 Puss..
Jag älskar dig!

Jag är så fucking kär i dig!

Fårinte träffa min älskling fören på söndag :'( Saknar han fett mkt! :'( Han ska ha halloweenfest hemma med släkt och sånt, så han kan inte komma ut till Lotorp :( Men 2 dagar får jag försöka klara mig.. :( Mitt lov kommer nog bli bra hoppas jag.
Aja, imorgon har vi uppsatsskrivning i skolan i 2½ timme-.- Men man får gå efter en timme om man är klar. Men jag ska sitta så länge som möjligt och skriva bra. Satt jag kanske kan få VG iaf. Men jag skriver igen senare innan jag nassar. Puss så länge!
Du är mitt liv!

When it gets hard, you gonna stay strong.

Hejsan hoppsan!
Ska ställa mig och diska nu, sen ska jag lägga mig i ett bad med ansiktsmask. Sen ska jag vänta på att min älskling ska ringa mig. Han skulle till stan med Anneli :) Sen ska jag städa mitt rum om jag orkar, elr så gör jag det imorgon. aja vi hörs sen !


I need someone who cares about me!

Sitter i skolan och bara tänker på min älskling..jag vet inte varför, elr jo självklart vet jag. Jag saknar honom. På fredag när jag ska snacka med han kommer det nog bli jobbigt, men det får man leva med. Men iaf, jag har en sån konstig känsla i min kropp. Ska snart käka lunch i skolan! Pannkaka Mummmms! :* efter skolan ska jag hem och diska och städa lite, och kolla min packning. Längtar inte till fredag så mkt längre, längtar efter min mamma! Men jag skriver igen snart Puss!


Idrott

Tja! Sitter i idrottssalen ska ha idrott...inge Kul. Haha Men Men, idag blire nog bara att vara hemma, kanske ringa freddy. Eftersom han inte klarar av att höra av sig^^ bara jag som gör det. Men sånt som man får leva med. Bara 2dagar kvar till lov!! Tagga!! Saknar min älskling:'( Men vi hörs sen kanske! Puss..

Med Marcus

Hejhej, sitter hemma har precis käkat ! jag och Marcus ska snart ut och träffa olivia tror jag...xd Men iaf, kom hem för ett tag sen, har varit på stan med Sandra och aah, marcus! haha. Menmen. jag har ingenting att skriva hörs! Puss!!


Längtan är obeskrivlig!

Godmorgon alla läsare!
Nu är det bara 3 dagar kvar!! längtar som fan, jag längtar så mkt satt det nästan gör ont. Ska snart ha engelska. skitkul?:D Fast nej. Men iaf, jag har gett Sandra sin present (Bästavänner grej) senare idag ska jag få min :) Efter skolan idag åker jag och Sandra försöka hitta på ngt, jag venne vad, men det märker vi då. Men jag skriver igen om en stund! Puss så länge!


Random bild.


I just want to tell you how much I love you♥

Hejhej. Ligger i sängen och kollar på tv och smsar, men det är ingen som är social. Ska snart stänga av datorn. Snart är det bara 3 JÄVLA dagar kvar, kan det bara bli fredag elr!? Jag sitter även och funderar på vad fan jag ska klä ut mig till på fredag, vi har halloween på skolan -.- Men jag har ingen aning om vad jag ska klä ut mig till...-.- Jag kanske inte ens klär ut mig.. Menmen. Men jag skriver igen imorgon, godnatt, sov gott och dröm sött.
Jag älskar dig Freddy Mattias Andersson!♥

Du är mitt allt!

Måndag!

Hejhej. Ska alldeles strax ha klf tid. Bara 4dagar kvar nu! Tiden gå fortare snälla?? Efter skolan idag ska jag ner på stan med Sandra. Jag Längtar verkligen as mkt till fredag! När jag kommer till norrköping på fredag ska jag först och främst ta upp väskan upp till rummet. Sen ska jag prata lite med min älskling<3.. Men vi får höras av senare<3 Puss.

Kvällis, sen dejta sängen.

Ska käka kräm och mackor nu, sen tvätta bort sminket, och lägga mig under mitt varma täcke, och tänka på min prins, och kolla tv! skola imorgon då, börjar kl 9.10. Men iaf, jag säger godnatt nu, så sov gott alla mina underbara!
puss!

Rödhårig!

Hejhej. Har varit i mårtsbo idag och sen efter det, åkte vi hem, och då hjälpte jag Lillemor med hundarna. Sen gjorde vi en avfärgning, sen färgade vi det rött :D Är riktigt nöjd!!! Snackade med Emmy alldeles nyss, och hon skulle ringa upp mig igen snart, hon skulle handla! Och min prins ligger och nassar på soffan xd <3 Sötisen då! Längtar som fan till höstlovet!! Jag vill bara spola fram tiden! Men tyvärr så går inte det :( menmen veckorna går ju skitsnabbt ändå. Jag skriver igen snart! <3 Puss!
Jag älskar dig Freddy! Du är allt!:*
Min prins!

You and me against the world! ♥

Nu är det bara 5dagar kvar till lovet! :D Kan det gå snabbare?! Snälla? Saknar min mamma, syster, ÄLSKLING och många fler!! <3 Ska fixa mig snart, ska åka till Ewy snart sen när jag kommer hem ska jag troligen färga håret om vi hinner men det tror jag nog. Ska fixa mig nu. Ska ringa min älskling lite senare oxå tror jag! Saknar dig verkligen älskling! Jag har inte så mkt mer att skriva just nu, men jag skriver igen senare, kanske gör inlägg från mobil! Men vi hörs senare!
15/9-2011, jag älskar dig ♥

Inge liv.

VEM


Vem är i rummet med dig?
David.
Vem fick du senaste sms av? Johanna. 
Vem tänker du på nu? Freddy.
Vem pratade du senast i telefon med? Pratar med min älskling just nu.
Vems hus var du senast i? Mitt?
Vem önskar du var med dig nu? Min älskling:*
Vem är din favoritsläkting? alla!


VAR


Var är din mobiltelefon? på min mage. 
Var handlar du mest? H&M,Kicks & Gina 
Var fick du tag på tröjan du har på dig? Ingen tröjja på mig har morgonrock.
Var åkte du senast bil? Hem.

VAD


Vad åt du senast?
Halstabletter.
Vad drack du senast? mjölk.
Vad är det för färg på dina byxor? har inga på mig.
Vad är den närmaste saken som är blå? Mugg.
Vad har du på fötterna? ingenting.
Vad är din favorit färg? Lila, svart, röd och grå.
Vilken film såg du senast? Venne.
Vad hör du just nu? älskling.

HAR DU NÅGONSIN


Sovit i någon annans säng? jaa?

Hånglat på en bio? jaa
Hånglat i skogen? ja
Tyckt att din kusin är het? nej. 
Sovit naken? ja
Kört över hastighetengränsen? nej
Målat om ditt rum? nix 
Dansat framför en spegel? ja.
Fått hicka? jaa
Stulit pengar från en kompis? Nej.
Varit i slagsmål? ja.
Haft känslor för någon som inte känt desamma? ja det tror jag 
Hånglat med en främling? tror jag inte.
Älskar eller saknar någon nu? ja... <3


Nyduschad.

Precis duschat, ska ringa Freddy om 40 min..Och se om han har tid att snacka med mig. Ska lägga mig och kolla tv nu tror jag, så kanske är social på sms, tills jag ringer Freddy. menmen. Men vi hörs sen :* Pusssss

börjar nog bli sjuk..

Hejhej. Kom hem för Eva för en stund sen, och innan det var jag och Sandra på stan. Sen när jag kom hem från Eva, gick jag till ica och köpte Halstabletter, har ont i halsen och huvudet. Ska ringa min älskling kl 21.00 för jag behöver prata lite med han :* Saknar han fett mkt. Men jag skriver mer senare, ska kolla på tv nu och vila lite. Puss så länge!
Jag älskar dig min prins!

I miss you..

Sitter hemma hos Sandra, väntar på svar från pappa om jag får sova över en natt till. Aja ska kanske ner på stan snart. Saknar min Freddy fett mkt, men får troligen träffa honom på Lovet...Men iaf, känns som om jag kommer ha de bästa lovet hos mamma. Men vi hörs senare!! Men vi hörs Puss.

6dagar kvar!!

Hejsan! Ligger i sängen och tänker lite för mig själv, har varit vaken ett tag:p Men sandra ligger fortf och sover och jag tänker inte väcka henne, tänker låta henne sova, tills hon vaknar Elr hennes mamma väcker henne:p Men iaf tror jag och sandra åker till stan idag igen, vi får se:p jag Längtar som fan till lovet!!!!! Det är bara 6 jävla dagar kvar! Men Men jag skriver senare, Puss på er allihopa. Jag älskar min freddy!

Sandras place

Chaachaa!!
Slaggar hos min sötnos inatt! Vi ska ha det skit kul,
vi ska kolla film nu, och vänta på att Freddy ska ringa!!!!-.-
Men han är ju segast, han kommer säkert inte ringa :/ haha.
Men nu ska jag och Sandor kolla film, hörs sen PUSS!
Scchh, för nu ska vi se film ;)

Hemlingby

Origentera snart då...-.- Sen efter jag har origenterat ska jag möta Sandra på stan så ska hon köpa ngt, jag kanske köper ngt jag med, men vi hörs senare! Kanske gör ett inlägg sen när jag är i hemlingby..


Väntar

Sitter och väntar på sandra som är hos tandläkaren, och jag sitter i väntrumme:p har haft prov, Men jag är inte nöjd så jag ska be om att få göra om :) har ganska lång rast nu. Till halv 12. Men jag skriver igen sen:)

Tidsfördriv,

Namn: Elin Linnéa Bergström
Födelsedatum: 6 November 1995
Födelseplats: Gävle
Bor: Bomhus
Ögonfärg: Blå

Hårfärg: Svart snart Rött.
Längd: 157
Civilstatus: Förhållande.
Höger eller vänsterhänt: Höger
Stjärntecken: Skorpion.


Har du under den senaste månaden ..
Rökt?: Nej
Skejtat?: ja
Bakat?: nej
Stulit något?: Nej
Motionerat: yääs.
Solat: Nej.
Tappat bort saker: Har jag säkert.

Antal ..
människor du skulle ge ditt liv för: många.
Pircings: 1
tatueringar: 0
syskon: 5 st
saker jag ångrar: jadu.
skor: ngra.
Mascaror: 4
förhållanden du haft: 2

Gott & Blandat
Pepsi eller Coca Cola: Cola!
McDonalds eller Burger King: Mcdonalds! 
Adidas eller Nike: Adidas
Choklad eller vanilj: choklad! 
Kärlek eller sex: båda!
Tacos eller Pizza: Pizza
Läppstift eller läppglans: Läppglans♥
Buss eller bil: beror på
Cider eller öl: cider.

Ärligt
Svär du: ja
Sjunger du: ibland
Duschar du varje dag: nja
Gillar du skolan: jarå^^
Kommer du överens med dina föräldrar: Jarååå
Tuggar tuggummi: Ja
Plattar håret: väldigt sällan ^^
Gråter du: kan hända

I framtiden
Namn på barn?: son: Leo dotter: Maja.
Hur vill du dö?: I sömnen.
Vad vill du bli när du blir gammal: gammal? xd
Hur vill du gifta dig?:  det tar vi då ^^
Vart vill du bo?: gatan^^ Nä men venne^^
Drömjobbet: venne

Har du någonsin..
Blivit kallad hora?: ja
Blivit nedslagen?: ja
Kissat ner dig?: Haha ja vem har inte ^^
Ljugit om din ålder?: Nää
Bråkat utan anledning?: venne?
Kallat dina föräldrar cp?: nä? elr vénne^^
Varit uppe 24 h?: ja

VILL HA LOV!

Pappa har bokat biljetter idag, till tåget :D Tåget går från Gävle kl  17:11 och vi är framme i Norrköping kl 20:34 :D Och då är älsklingen troligen där med och möter oss, för han ska kanske åka bil med oss, annars kanske han är hos mamma redan när vi kommer. Menmen.
Just nu sitter jag och väntar på att Freddy ska ringa :* Han kollar på en väääääldigt lååång film ^^ <3 haha. Menmen vi hörs!

Engelska lektion

Sitter på engelska lektion och skriver om Texas, ska snart gå på lunch, och då ska min underbara mamma ringa mig tydligen :D Saknar henne fett mkt. Efter skolan ska jag till Eva, sen hem och städa och diska, för jag orkade inte göra det igår xd. Men Idag ska jag verkligen göra det. Men vi hörs senare om jag orkar skriva, men det tror jag nog.  ska fortsätta skriva om Texas nu så vi hörs. Puss!


Idrott.

Tja bloggen! Ska ha idrott nu då, skit Kul? Nej inte direkt. Men man måste ju vara med för att få betyg. Men vi hörs senare när jag ha lunch:)

9dagar kvar<3

Sitter vid frukost bordet, och ska snart fixa mig och gå till skolan:) sen efter skolan ska jag hem och städa igen:) hörs sen<3

Provet gjort nudå!

Har precis gjort klart provet, det känns ganska bra. Jag tror att jag kommer få G iaf. Haha. Jag blir glad bara jag får G. Men det är bättre med högre. Ska ha rast nu från till 12.50. Efter skolan idag ska jag hem till eva och visa upp mig och vänta på att min pappa ska komma hem, för då ska jag städa och dona hemma:) ska diska och massa. Men jag skriver sen, innan jag börjar no lektionen kl 12.50.

Fyfaaan vad jag längtar!

Jag vill ha höstlov nu förfan! Vill träffa mamma, sofie, Freddy, Thomas, och allla andra! Längtar apmkt! Det kommer bli bäst. Jag saknar mamma och Sofie! Jag fyller ju år på lovet, så längtar till det med :))) Men jag ska försöka hitta på såå mkt som helst att göra, i norrköping. Annars blire bara att kolla film, elr ngt. det märker vi sen. Pusshej!

Freddy Andersson!♥

Mot skolan

Godmorgon mina läsare! Är Påväg till skolan, ska ha engelska. Idag är det matteprov, jag tror jag kommer klara det:d Men jag skriver igen snart:) Puss.

Hem&plugga

Slutat nu, ska cykla hem till eva och plugga till matteprovet, som vi ska ha imorgon:) jag tror det kommer gå jävligt bra på provet:djag skriver igen efter jag pluggat:)

Lunchrast

Har lunchrast, sitter och ska snackar med victoria, emma och jeff:) skulle egentligen snacka med freddy, Men han ville inte. Menmen. Han kanske får ringa senare. Tråkigt att han inte vill Men jag får leva med det:) ska snart ha svenska/engelska, och då sitter vi och skriver berättelse. Det går si sådär bra. Efter skolan ska jag kanske gå ut med hundarna, Och kanske träffa sandra om jag orkar cykla till hennes mamma^^. Men jag skriver igen snart<3

Loveyou<3

Tja bloggen! Sitter i skolan ska snart ha träslöjd. Efter skolan idag får vi se om jag träffar sandra Elr om jag kollar film, jag Längtar till Lovet Hur jävla mkt, vill träffa mamma, sofie, älskling och många fler<3 det ska bli skitkul. Ska försöka blogga mkt mer, min dator är så seg så jag orkar inte blogga. Men jag kan börja blogga mer på mobilen kanske. Vi får se Vad jag gör. Men jag skriver kanske snart igen<3 Puss!

Lördag&Söndag!

Tja bloggen!

Bloggade inte igår för jag hade inte tid typ. Men iaf, igår på förmiddagen hjälpte jag till att städa på Evas område. (gårdsstädning). Det var ganska kul förutom att man fick ont i ryggen haha. Sen när jga var klar med gårdsstädningen, åkte jag hem till Sandra, och kollade på film, sen ringde Veronica, och sa att vi skulle till dollar, så då åkte jag till Eva och lämnade min cykel. Sen efter jag varit på dollar, käkade jag och sen gick jag hem till Sandra igen, och då gick vi till Amigo, för Sandra skulle käka. Sen gick vi hem till henne igen, och kollade på film och sen gick jag hem och, diska och grejer, sen snackade jag med Freddy i telefon en stund. Sen efter jag lagt på luren, kollade jag på film.
Iaf, papap väckte mig, för en stund och jag ska snart äta frulle. sen klä på mig och gå över till Eva och hjälpa henne att rensa ur ett rum :) Sen efter jag hjälp dom med det, ska jag kanske vara med sandra, vi får se.. xd Men jag skriver kanske igen senare om jag orkar.
Pusshej!

23 dagar!

Sitter och kollar på Idol och snackar med älsklingen!
Längtar som fan till LOVET! Så jag får träffa älsklingen, mamma och syster och massa annat!!!
Men jag skriver när jag orkar, imorgon ska jag träffa min Sandra! <3
Kramar!

Skooooolan

Sitter i skolan och har engelska^^ Sitter och skriver om Texas, det går väl ganska bra. min lektion slutar snart, och då vet jag inte om vi skulle ha elevensval elr inte, men ska fråga ngn från min grupp ^^ men jag tror jag har det. vi får se, vad dom säger.
Sen efter skolan ska jag hem till Eva och käka elr ngt, är skit hungrig! Det var ingen god mat i skolan -.-
Jag saknar min älskling hur mkt som helst..! Inte långt kvar till Höstlovet, bara 2 veckor typ. LÄNGTAR!

Men iaf, jag har inte bloggat så mkt på senaste tiden, för jag inte orkat, och har varit lite upptagen, men iaf jag skriver kanske senare igen om jag orkar, men puss så länge! :* <3

Jag älskar dig Freddy Andersson!♥


Dålig uppdatering..

varit i skolan idag, sen efter skolan gick jag hem till Eva och käkade, Sen väntade jag på david för jag skulle få busskort. Sen åkte jag till Sandras mamma. Och sen åkte vi hem till mig. och sen har vi bara kollat tv och snackat. Men ska prata med pappa lite nu, sen gå till Sandra. Sen kanske be Freddy ringa. Men vi hörs senare om jag orkar skriva^^ Men hejdå!


Underbardag med bästavän!

Tja bloggen!
Efter skolan åkte jag och Sandra ner på stan och kollade lite, sandra köpte lite saker. Sen åkte vi hem till sandra och jag hem till Sandras mamma och packade hennes väska för hon skulle till sin pappa. Sen väntade vi på bussen, käkade och sen åkte vi till ruuuudan och sprang lite! Men har haft en underbar dag! Tack hjärtat<3
Jag älskar dig gumman! :* <3

TVMODE

Stänger av datorn nu, ska kolla lite tv, orkar inte sitta här längre!
Men vi hörs imorgon bitti!
Skola imorgon xd
Men godnatt, sov gott och drömsött!
Saknar&Tänker på dig min ängel! ♥♥

Pizzza!!

Kom precis hem, har varit hos Eva och käkat mat och fikat.
så nu blire tv och chilla!
Hörs!

Fyf*****n..

...vad kallt det ska vara?!
hur kallt i rummet som helst.
Menmen, nu har jag satt på elementet (?) stavning? hahah.

#¤&%&/%¤#

Ingen aning om vad jag skulle ha för rubrik så fick bli ngt random.
Sovit si sådär bra inatt :/ Jag frös så jävla mkt och annat.
menmen. Kollar tv nu och ska snart fixa mig.
Sen kanske jag ringer Freddy elr ngt. Vet inte om jag orkar ^^
Men om jag inte ringer han nu elr snart ringer väl han sen.. i think.
Men jag skriver sen igen orkar inte nu.
puss!

I love you, I trust you and I miss you!

Sitter hemma, ska äta kvällis, och vänta på att min party prisse, ska smsa mig :*
Ska stänga av dator nu och lägga mig och kolla tv.
Skriver imorgon igen!
Puss!

Mina tårar faller bara när du inte ser..

Tja, sitter fortf och snackar med min älskling!
Saknar honom ngt sjukt mkt!
Hoppas verkligen att han kan komma hit!! :*
Håller tummarna!
ska göra lite te nu och kolla tv ! Puss..

I'm in heaven ♥

Sitter och snackar med min älskling i telefon.
försöker hitta ngt att göra.
Men alla jag frågar om dom vill ses är på stan, och självklart har jag inge pengar / Busskort.
Så blir väl att sitta hemma idag...-.-
Senare ska jag äta tacos hos Eva :D Mums!
Menmen.

Lördag!

Sitter i sängen fortf ska snart klä på mig och fixa mig.
Ska kanske träffa Johanna idag.
Men vi hörs sen!
Puss!


Jag & älskling redigerade bilder.

Bildbomb nu, med redigerade bilder.
Jag redigerat.
Jag redigerat.
Jag redigerat.
Jag redigerat.
Jag redigerat.
Freddy redigerat.
Freddy redigerat.
Jag redigerat.
Jag redigarat.
Freddy redigarat.
Jag redigarat.
Freddy redigarat.
Freddy redigerat.
Freddy redigerat.
Jag redigarat.
Jag redigarat.

Friday!

Ligger i sängen och kollar på TV, har ont i magen men jag spyr inte som tur är! Vaknade i morse när vid 5 för jag behövde ta ipren för jag hade så ont i benen, det gjorde så ont satt jag inte kunna gå lixom. Har fortf lite ont. Så är hemma från skolan och vilar. Men ska till skolan på måndag igen! Men nu ska jag försöka hitta ngt bra på tv men det tror jag inte. Men vi hörs senare! Puss.

Mobil inlägg!

Ligger i sängen nu och smsar med min älskling. Kollar på film med david, filmen är skit äcklig, Men bra. Ska sova när som helst är Hur trött som helst. Ont i magen och huvudet. Men vi Hörs imorgon! Godnatt bitches!:*<3

Sovaaaaaaaaaaa!

Nu lägger jag mig och kollar tv.
Är så jävla trött, har ont i huvudet och magen.
Men vi hörs imorgon.
Imorgon blire skola tror jag! <3
Sov gott och dröm sööttt! <3

Min prins!♥

Du fattar nog inte hur jävla mkt du betyder för mig,
du får mig att må så helvete bra!
Du får mig oftast att le, men du kan även få mig att gråta.
Allt du säger till mig tar jag åt mig utav.
Du är den jag tänker på när jag vaknar på morgonen.
Du är den jag tänker på innnan jag somnar.
Ditt leende är så jävla vackert.
Med dig känner jag mig speciell.
När jag kysser dig, blir jag varm i hela kroppen!
När du håller om mig känner jag verkligen att du älskar mig.
Jag är så JÄVLA glad att Emmy gjorde satt vi träffades!
När jag hör din röst ryser jag i hela kroppen!
Dina ögon är så otroligt vackra!
Jag ler så fort jag ser dig!
såfort jag får sms av dig blir jag glad!
Du och jag tillsammans ska klara detta!
Jag älskar dig Freddy Mattias Andersson!♥
15/9-2011♥

Pannkakor!

Nyss käkat pannkakor, hur gått som helst då! :*
nu sitter freddy och skickar massa äckliga vdeos, på när
folk bryter armar och shiit..-.-
Menmen.

dax att käka ngt kanske?

Funderar på att käka lite nu.
Väntar nog ett litet tag.
Kollar tv och har tråkigt.
Ska käka pannkaka idag! mums!
Senare ska jag kolla tv och vila.
Men skriver sen!
puss.

sweetie pieeeee

Ligger i sängen nu då och snackar med min sjusovare!
Ska ta ett glas blåbärssoppa nu tror jag.
Har såå jävla tråkigt, och det är inge bra på tv heller.
Men jag skriver igen senare.
Puss&Kram!

Hääärligt!

Duschade nyss, hur jävla skönt som helst.
Kollar tv nu, ska snart ringa min sjusovare! ;) haha.
Mår lite bättre nu, än vad jag gjorde igår.
Vill se på film, men vi har ingen DVD som funkar.
Vi har ps2 men lixom det saknas kablar tillde, så jag kan inte koppla in heller.
Men ska prata med pappa sen när han kommer hem.
Men vi hörs senare!

JAG SAKNAR DIG

Jag hoppas verkligen att min älskling kan komma hit den 14e.
Annars vet jag inte vad jag gör. Saknar han fett mkt!
Om han inte får komma, måste jag vänta till höstlovet, och det är förlänge!
Men jag håller tummarna att han kommer 14e.
Men jag tror inte att han kommer kunna..:((
Men jag håller tummarna ändå.
Jag saknar&älskar dig Freddy!<3

lite nytta..

Lite nytta kan man väl göra fast man
är lite magsjuk ^^
Jag har precis diskat, satt Pappa & Lillemor slipper.
Nu lägger jag mig i sängen och glor tv.
Men jag skriver igen snart.
Puss.

trött

Är så jävla trött just nu,
Jag vill bara sova, men,
jag kan inte somna.
Får nog starta tv:n och kolla om det
är ngt bra på tv.
Jag orkar inte vara sjuk, längre.
Tur att jag inte är sjuk så ofta då!
Kanske 1-2 ggr om året, elr så är jag inte
sjuk alls.
Men nu ska jag kliva upp och göra frulle,
som jag sa att jag skulle göra i förra inlägget.
Men jag orkade inte ^^.
Men nu ska jag, men egentligen vill jag inte äta..
Det är inte såå konstigt vill säga. Menmen.
Jag skriver igen snart.
Kram..

sjuuuuuuuuuukkkk

Hatar att vara sjuk :(( måste vara ensam hemma ett tag hela tiden, det är ju skönt men tråkigt. Jag spyr lite fortf :(( Ska snart äta frukost tror jag, sen vila.. :( Vill bli bättre :( Men vi hörs sen..

najti najt.

stänger ner nu, :( måste verkligen vila, har hur ont i magen som helst fortf.. :( Hatar att spy, sååå äckligt. Hoppas det blir mer sova i natt iaf. Men det tror jag väl inte. Men vi hörs imorgon så får vi se om det blir ngn skola, elr inte. Men godnatt!
gammal bild ^^

you're all I need!

Ligger i sängen och kollar tv och vilar, <3
Snackar med min älskling oxå!
Väldigt ovanligt elr? (a) <3
Menmen, skriver sen!
Puss!
Gammal bild!

when I close my eyes, I see you!♥

Sitter och snackar med min älskling i telefon nu, och lyssnar när han lyssnar musik, kollar på vänner på tv.
Ska snart fråga min pappa om han kan gå och köpa ett äpple till mig..xd Ett grönt saftigt äpple..<3 Jag skriver igen snart.

Jag accepterar dig som du är!

Ligger i sängen fortfarande, väntar på att min bror ska komma hem, satt jag får käka, men egentligen är jag inte så hungrig men måste försöka få i mig ngt. Ska lägga mig en stund efter maten. Vi hörs senare! Kramar.

We can make it!

Har varit duttig idag fast jag är sjuk, hängt och vikt tvätt och sen kollade jag tv. Sen ringde jag älsklingen som oxå är sjuk, han somnade i telefonen, såå söööt:* Såå då la jag på och la mig och sov jag med, riktigt skönt att sova. Spytt några ggr idag, men det blev bätttre när min underbara pappa kom hem från jobbet med blåbärssoppa! Tack pappa! Sen jag käkade det, har jag spytt en gång. Ska göra mat åt  mig själv snart om jag orkar vill säga. Har sån jävla huvudvärk, och det finns inge ipren elr alvedon hemma heller :( Jag saknar min älskling grymt mkt, och hoppas att han kan komma den 14e. Skriver senare! KRAM!



Hemma från skolan..

Tjena Bloggen.

Är hemma från skolan idag, eftersom jag är sjuk. Jag har spytt ngra ggr..usch jag hatar det. Men iaf, blir att ligga i sängen och vila. Kanske skriver sen!

sjuuukk ithink...

Tror fan att jag är sjuk, ont i huvudet, jätte ont i magen och känns som attt jag ska spy..:(
Ska nog stänga av nu och kolla tv satt jag kanske är bättre tills imorgon, annars om inte blir jag nog hemma..
Men säger godnatt, sovgott & dröm sött...<3

In your arms.

Jag har precis kommit hem från Eva. Sitter nu och väntar på att älsklingen min ska ringa. Har varit hos tandläkarn idag, det gick skitbra. Ska måla mina naglar nu. Men iaf kl 21:00 ska jag se på DH! :D <3
Skriver sen! :*

In your arms.

Jag har precis kommit hem från Eva. Sitter nu och väntar på att älsklingen min ska ringa. Har varit hos tandläkarn idag, det gick skitbra. Ska måla mina naglar nu. Men iaf kl 21:00 ska jag se på DH! :D <3
Skriver sen! :*

♥Godmorgon♥

Fixa mig nu då, sen käka frulle. Ska börja 45minuter tidigare idag i skolan för att vi ska ha nutidsorigentering..-.- Tror att vi slutar samma tid som vanligt, men vi skulle få ut dom 45min i komptid. Ska ringa älsklingen senare som vanligt tror jag. Men jag gör ett inlägg senare! Kanske från mobilen. Men puss<3
Gammal bild på mig och Sofie <3

Godnatt.

Jag stänger ner datorn nu, och lägger mig och kollar på tv och snackar med älskling, men vi hörs imorgon bitti! Puss.

test test test

Vilken tid är din väckarklocka inställd på? Ingenting
Om du vann på lotto, vad är det första du skulle köpa? egen lägenhet
När var senast någon stötte på dig? haha, jadu..

Har du gråtit offentligt?
har väl det, annars bara när jag är själv.
Vill du just nu göra några tatueringar eller piercingar? ja.
Vilken är din favorit drink? ingen aning.
Hur många timmar måste du sova för att kunna fungera? venne..


Hur gammal blir du nästa födelsedag? 16.
Tror du på liv på andra planeter? nej
Vad säger du till dig själv när allt känns svårt? det löser sig..
Tycker du om att krama folk?
älskart
Vilka kändisar har du blivit jämförd med? ingen aning?

Får du dåligt samvete efter du ätit kött?
dom är ju redan döda..
Är du mörkrädd? Nej
Tre saker du alltid har med dig? Mobil, nycklar och väska.
Hur bor du: orkar inte förklara.
Hur lång är du:
1.57.
Kan du laga mat: ja :)
Vad har du på dig just nu:
Gråa mjukis och svart grå randig tröjja.
Hade du en bra kväll igår: nja..

Alkoholhaltig favoritdricka:
cider. 
När gjorde du senast något riktigt dumt: om jag visste skulle jag säga.
Saknar du någon just nu: JA, min älskling, mamma, syster och Kojak!
Vad ska man göra för att få dig irriterad: va taskig mot andra människor utan anledning, trycka ner folk pga utseende osv.
Någon jag stör mig på: ingen?
Vill du ha barn: ja!!
Längtar du till din nästa födelsedag: jadå..
Har rakat dina ben någon gång: haha vad fan tror du? Annars ser jag ju ut som en apa på bena.
Är du sugen på något nu: GODIS!
Attraheras du av män med skägg:
vanligtvis inte.. sticksigt äckligt?
Röstade du i det senaste valet:. nej..

Är du nöjd med ditt liv som det är nu: jadå..
Har någon annan sovit i din säng inatt: nej :/

Vad tycker du är äckligt: mycket!

Vad vore jag utan din andetag?!

Ska kolla på tv med Lillemor och pappa! Ska ta ngt att äta med tror jag, men jag skriver igen sen när jag ska lägga mig!
Jag älskar min Freddy Mattias Andersson! :* <3

when i say "I love you" i really mean it ♥

Hejsan Bloggen!

Jag kom hem för ett bra tag sen, käkade Nudlar&Kyckling hos Eva,  eftersom pappa, Eva, Kikki och Lillemor käkade chiliconcarne, och det tycker jag ju inte om. När jag kom hem från Eva gick jag till affären och köpte ny lampa till rummet. Kollar på Simpsons just nu, och snackar med min älskling. Men jag skriver snart igen!
Pusshej!




Sadface..

Min älskling kan inte komma hit den 7e. :( Jag som hade hoppats så jävla mkt att han skulle kunna komma :'(. Men han ska försöka komma hit nästa fredag ändå...hoppas han kan dådå!

Ska snart hem till Eva och käka lite. Sen blire väl hem och ringa älskipälski. Men jag skriver mer sen när jag orkar.
Jag har sån huvudvärk så det bara sjunger om det! Och vi har inge ipren elr ngt hemma.. xd menmen. Pusshej.

Morgonstädning!

Godmorgon alla läsare!

Blev väckt av Lillemor halv 9, det första jag gör när jag vaknar är kolla mobilen, sen klä på sig. Sen plockade jag bort allt som va i fönstret och torkade där, sen torkade jag fönsterna, och satte upp nya gardiner. *känner mig duktig* haha. Men nu ska jag inte sitta här och skriva mer, ska hjälpa Lillemor med fönsterna & Gardinerna i vardagsrummmet, men skriver sen! Puss!


♥ Someone like you

Jag ska stänga ner nu och sova, elr aah, jag ska kolla tv tills jag somnar/blir trött. Imorgon är jag ju ledig, så jag ska tvätta fönster med Lillemor och byta sängkläder! Godnatt!
Jag älskar dig.

Your body is a wonderland..

Godmorgon alla läsare!

Vaknade precis, ska fixa mig och käka frulle snart, sen blire att ringa Sandra & se om hon kunna ses idag. Sen om hon kan ses blire väl mer fotografera och roliga nya minnen! HAHA. Men jag skriver efter jag fixat mig klart elr ngt. kanske skriver innan! Puss bitches!

nighty night!

Lägger mig nu och smsar tills jag somnar, men jag skriver när jag vaknar imorgon! Godnatt, sov gott & dröm sött ;*<3
Min sovande älskling får stå för bilden!

Popcorn&Cola! :*

Varit med Sandra, Hb och Marcus, vi har haft ASKUL och då menar jag ASKUL! Vi satt utanför Olivia Kjellman, för vi hade tråkigt, och för att dom kanske kunna komma ut och vara med oss, men inte fan ville dom det inte.. :// Men vi hade kul ändå! Sen efter ett tag gick Hb&Marcus till ica och gjorde ngt, och då dansade jag och Sandra xd :D Men det är alltid kul att skämma ut sigsjälv ibland. Har inte haft så kul på länge som jag haft det  idag! :D Kanske blir att träffa Sandra imorgon med kanske? :) Vet man aldrig.. Sandra och jag har fotograferat mkt idag! :DD
Men nu sitter jag och käkar popcorn och dricker cola. sitter och väntar på att min älskling ska ringa oxå!!!! Men han är ju inte hemma satt han ringer väl imorgon elr ngt...?<3 Men iaf, jag saknar min älskling grymt mkt!!!!! :o <33
Och jag hoppas på ALLT att han får komma hit på fredag! :D <3 Men jag skriver igen senare!
Jag älskar dig Freddy Mattias Andersson!♥

Säändraa

Ska dra ut med bääääästa Säändra nu! :* <3
Hörs sen ;**

Treeeeeeevligt

varit med sötisen Saga idag, vi möttes vid ica, sen gick vi runt, sen satte vi oss i stora lekparken, sen gick vi hem till henne, hon satte sig vid datorn, vi kom inte på ngt att göra. Vi frågade folk om dom ville ses, men ingen kunna . ^^ Sen gick jag hem och hämtade jag pengar satt jag kunna gå och köpa mat på ica. Käkade Bacon & makaroner! :DD Tror jag ska gå och träffa Saga igen snart, och sen kanske ner på stan och träffa Axel! :D Om jag ooorkar! Men skriver sen :*

Hehehhehe

om 10 min ska jag ut och träffa saga, jag vet att jag skrev det för ett tag sen men hon skulle göra lite saker först, menmen.. Vi hörs sen :*<333

Ut snart.

Ska snart ut och träffa Saga, vet inte riktigt vad ska hitta på men vi hittar nog på ngt. kanske kommer ngn bild sen!

I miss you..

Vaknade av att pappa väckte mig för ett tag sen. Ska snart ringa Sandra, och fråga om hon vill hitta på ngt idag. Men nu ska jag käka frulle och kolla tv! Men vi hörs senare!! Puss!<3
Bond <3

RSS 2.0